Cina festiva va avea loc pe data de 7 septembrie 2018, in Restaurantul Espresso din cadrul Hotelului Ramada
si este contra-cost: 150 lei/persoana.

Taxa pentru cina se poate achita:
– in contul Eventer.Net: RO34BACX0000001109460000, deschis la UniCredit Bank Iasi. Cod fiscal Eventer.Net – RO 26964360;
sau
– online, respectand urmatorii pasi: accesati pagina personala, apoi sectiunea “Rezervare program social”, bifati serviciul cina si completati numarul de persoane, apoi accesati sectiunea “Plata serviciilor achizitionate” pentru a achita cu cardul contravaloarea cinei.
Pentru o buna desfasurare a evenimentului, este necesara comunicarea intentiei dvs. de participare la cina pana la data de 3 septembrie 2018, la adresa contact@ipem.ro.

CONFERINTA A FOST CREDITATA DE CATRE COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMANIA CU 14 ORE EMC.

Stimati colegi,

In numele comitetelor de organizare va invit la I-PEM 2018 (Iasi-Pediatrics Emergency Medicine).

Mitingul stiintific are ca scop imbunatatirea calitatii ingrijirii copiilor in urgenta. IPEM 2018 se adreseaza profesionistilor din asistenta medicala de urgenta pediatrica, obiectivul conferintei fiind standardizarea managementului pacientului, in baza ghidurilor clinice, protocoalelor nationale si internationale.

Va asteptam la Iasi in perioada 6 – 8 septembrie 2018, la prima editie, pentru a invata unii de la ceilalti bunele practici din urgenta pediatrica. Sesiunile plenare vor aborda teme din urgentele pediatrice la cel mai inalt nivel, stabilite in baza experientei practice dobandite in cei 18 ani de existenta pe care Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii ”Sfanta Maria” Iasi ii implineste anul acesta pe 8 septembrie.

Suntem pionieri in medicina de urgenta pediatrica, dar cu sprijinul dumneavoastra, a expertilor multidisciplinari, a mentorilor din pediatria ieseana dorim sa realizam o etapa importanta in dezvoltarea medicinei de urgenta pediatrica prin eforturi de colaborare stiintifica.

Va asteptam in orasul lui Eminescu si Creanga, al medicului si omului de stiinta George Emil Palade, la sesiunile stiintifice, academice si sociale IPEM 2018, o sarbatoare aniversara in domeniu.

Cu deosebita consideratie,
Sef Lucr. Dr. Tamara Solange Rosu – Presedinte IPEM
Universitatea de Medicina si Farmacie ”Grigore T. Popa” Iasi
Medic sef Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Clinic de Urgente pentru Copii ”Sfanta Maria” Iasi